Torbe za gitaru.

Futrole i postavljene torbe za gitaru.

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Futrola za ukulele, postavljena torba

1.200,00 din.
Postavljena futrola za ukulele Obezbedite vašem instrumentu ne samo sigurnost, već i stil uz našu futrolu za ukulele sa postavom.

Futrola, torba za bas gitaru, 5mm postave

1.800,00 din.
Futrola za bas gitaru Izdržljiva zaštita: Sa postavom od 5mm filca, naša torba pruža optimalnu zaštitu za vašu bas gitaru. Praktičan

Torba futrola za gitaru postavljena u više dezena

2.000,00 din.
Torba futrola za gitaru Postavljena torba  za akustičnu ili klasičnu gitaru. Može da se nosi se na oba ramena. Poseduje

Torba za bas gitaru, 10mm postave

3.200,00 din.
Torba za bas gitaru Torba za bas gitaru sa dvostrukim kaiševima i postavom od oko 10mm   Obezbedite vašoj bas

Torba za gitaru postavljena kvalitetnija

Original price was: 1.800,00 din..Current price is: 1.400,00 din..

Torba za gitaru, 12mm postave

2.200,00 din.
Torba za gitaru Tražite idealno rešenje za transport vaše omiljene gitare? Naša torba za gitaru je savršen izbor za sve

Torbe za gitaru su neophodnost za svakog gitaristu. Bez obzira na vaš stil sviranja ili potrebe, naša paleta proizvoda će zadovoljiti svakog muzičara, nudeći kombinaciju funkcionalnosti, stila i izdržljivosti.

Asortiman torbi za gitaru

Naše torbe za gitaru su dizajnirane da odgovaraju različitim potrebama i stilovima. Od ultralakih torbi idealnih za svakodnevno nošenje, do robustnih opcija za profesionalce, nudimo širok spektar materijala, boja i dizajna. Svaka torba je opremljena praktičnim džepovima za dodatnu opremu i dizajnirana da štiti vaš instrument od nepovoljnih vremenskih uslova.

Futrole za gitaru - sigurnost i trajnost

Naše futrole za gitaru su sinonim za sigurnost. Sa čvrstim spoljašnjim slojem i mekom unutrašnjom oblogom, svaka futrola je izrađena da pruži maksimalnu zaštitu od udaraca, ogrebotina i drugih oštećenja. Nudimo različite modele koji odgovaraju svim vrstama gitara, osiguravajući da vaš instrument ostane siguran i zaštićen.

Zašto izabrati naše torbe i futrole za gitaru

Kada kupujete kod nas, dobijate više od samo torbe ili futrole - dobijate kvalitet i trajnost. Naši proizvodi su pažljivo testirani i odobreni od strane profesionalaca, a zadovoljni kupci svedoče o njihovoj superiornosti. Pored toga, nudimo atraktivne cene i garanciju na svaki kupljeni proizvod.

Posetite nas i otkrijte savršenu torbu ili futrolu za vašu gitaru. Sa našom selekcijom, vaš instrument će biti zaštićen, stilski upakovan i spreman za svaku avanturu. Vaša gitara zaslužuje najbolje - mi vam to pružamo!

Pogledajte našu ponudu i odaberite odgovarajući kaiš za gitaru.